Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar jag var en hjälte


dom säger att jag är en hjälte
som kämpar tills jag stupar för
något jag verkligen vill ha
men hjältar
dom stupar inte lika lätt

i badkaret har jag
funnit mig själv med kroppen
på bottnen och själen i avloppet
och jag skäms för att leva
och tvivlar på att dö

men hjältar lever inte
och hjältar dör inte




hjältar finns inte ens








Fri vers av inutimonster
Läst 445 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-19 22:51



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Du önskar alltså att du inte fanns... den önskan delar defenitivt inte jag!! Du är värd din vikt i guld, "avloppstjejen"!!
2009-04-14

  tripto nin
denna va väldigt bra, hade tagit bort sista meningen "hjältar finns inte ens", känns som ett svagare avslut än att sluta precis innan
2008-06-30

  lodjuret/seglare VIP
den som inte kan vara en hjälte
kan åtminstone prova på
hur att vara en hjälta...
2008-06-02

  Maria T
Jag tror du är en liten hjälte
som kan skriva så fint
2008-05-20

  camillala
love it!
2008-05-20

  korpfjäder
Tror det är det som är anledningen till att du ska bli författare.
Att du fattat det där med hjältar och verkligheten.
2008-05-20

  mayhem and order
sorgset konstaterande och du gör en snygg liknelse. vardagsnära när badkarstrubbel dyker upp och drömskt med dina hjältar.
Tack o. bock o. snyggt
2008-05-20

    ej medlem längre
Vackert skrivet i all vemod, hjältar finns, men poängen med att vara det är att inte synas, som Zorro!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster