Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kom in på min utbildning!


Antagen!

sista vagnen på stationen

rullar sakta ut från perrongens ände

och jag är med på tåget! 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-22 20:49



Bookmark and Share


  Rachel Roth
GRATTIS!!
2008-05-26

  Marreb
Vad roligt! Vad blir det?
2008-05-23

    papillon
Hogwartsexpressen från perrong 9 3/4? Gratulerar!!!
2008-05-22

    eva m h
Grattis! Vad ska du studera?
2008-05-22

  Lena Krantz VIP
Vet preciiis hur det känns, en helt underbar känsla!
Man liksom svävar flera centimeter ovanför marken!

Grattis så jättemycket!

Kul!

;o)
2008-05-22

  Kristina Wallbing
Stor grattiskram, Åsa!!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP