Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vandrar genom skuggorna

Någonstans där djupt inom
där själen har sin boning
där mörkret tagit platsen som
jag söker få försoning

"Lossa greppet som du har
låt ljuset komma in
glädjen i mitt liv du tar
när mörkret styr mig stinn"

Jag vandrar genom skuggorna
där ingenting vill leva
ett skymningsland så full av rädsla
i ensamhet jag treva

Så kom en gryning röd och klar
den första utav många
så vacker och så underbar
är dagen som jag fånga




Fri vers av Thommy
Läst 588 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-24 16:53



Bookmark and Share


    sunnanvind
Tycker om den här dikten..mycket!!!
2009-01-09

  Mangal VIP
Stämningsfullt och mycket vackert!
2008-05-24

  Bodil Sandberg
Å jag älskar det här ..orden faller vemodigt mjukt som snöflingor..och slutet.. inför gryningens klara stund när missmod äntligt blir ro ..suveränt Thommy..applåder!!!
2008-05-24

  Erik L
En vacker och hoppfull dikt i vemodig ton. Den är bra skriven men kanske skulle du ändra \"den\" till \"är\" i den avslutande raden. Av någon anledning stör jag mig något på den första versens sista rim. Jag är inte riktigt med där.
Hur som en mycket fin dikt som är väl värd sin applåd!
2008-05-24

    JJ VIP
Vilken fin dikt du skrivit! Jag gillar vemodet men också hoppet över en ny dag! Snyggt! Mvh. JJ.
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy