Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annika...


Sluter du din hand


när mörkret drar fram
lömskt och förrödiskt
sluter du din hand runt det frusna
värmer min vilsna själ

din godhet lyser igenom
alla demoner
skräcken som letar sig fram
tar du bort med dina ord

är så tacksam för dig
för din vänskap
för allt som du ger mig
genom att finnas
hos mig

du ser mig
den jag är
lyssnar tålmodigt
när jag tänker högt
förvirrat oroligt

du lugnar mig
med dina tankar
ditt vackra språk
så äkta går du in
i det innersta

visar mig vänskap
som den ska vara




Fri vers av devilsangel
Läst 354 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-05-24 23:09



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...åh....så vackert skrivet...
..vänskap är det dyrbaraste som finns!
kram från Aisha
2008-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Värmande!
2008-05-26

  Betlehemsstjärnan VIP
Vänskap när den är som mest värdefull och vacker..Vackert beskrivet och tillägnat i tacksamhet/B
2008-05-26

  isabel louise
åh så fint skrivet om din älskade vän!
2008-05-25

    Melona
Oh, vilken fin och kärleksfull dikt om en vacker medmänniska,
ja, Annika har ett varmt hjärta och hennes poesi är likt henne.
2008-05-25

    Maria Malm
Fint skrivet till en vän.
2008-05-25

  Maria Zena Viklund
mycket vackert om vänskap!
2008-05-25

    JJ VIP
En vacker hyllning till en vän! Vänskap är ofta att finnas och att lyssna... Jag är ganska säker på att det är ömsesidigt! Applåd! Mvh. JJ.
2008-05-25

    Lindizz
Fina rader till en vän, vackert skrivet om vänskap.
2008-05-25

    ej medlem längre
Ja visst är hon underbar!:)
Nu riskerar nog regnet strila in i hennes näsborrar visserligen men det tar jag hand om...haha
En härlig hyllning till en underbar poetvän!:)
2008-05-25

  friheten
Vet inte om en förklaring på vacker vänskaps kan skrivas om.

Helt underbart!!!
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel