Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undan

 

 

bort förde jag mig själv
en resa til osedda dagar
osynlig träder jag i dina spår
värmer mig i dina tankar

stannar där för att finna ro
undan vansinnets marker
vilar en stund bortom skuggor
kryper upp i din hand  - liten




Fri vers av kath
Läst 200 gånger
Publicerad 2005-06-29 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath