Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svårt när man är nära sina gränser


hålla i minnet vem jag är

ännu en gång

påminns jag om vikten

att fokusera

 

värdet sitter inte i attributen

utan i själva grunden

jag är skapad

till Guds avbild

 

behöver släppa taget om allt

som hindrar  mig

från insikten

 

det handlar inte om något annat

än att jag är älskad

oavsett

 

allt

 

därför hjälper det inte

att försöka

hålla fast

i något

 

släpp taget

idag igen

idag igen

idag igen

 

jag behöver inte ens

vara duktig

 

 

 

 

oj 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-07 19:47



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Ja, Åsa, svårt när man är nära gränsen... Men icke desto mindre en mycket viktig sanning; vårt värde finns i vår existens, inget annat! Bra titel! Jag bokmärker, för att minnas.
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP