Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på himlen flyr natten

 

likt cellons mjuka ton smeker
lockar dina ord min längtan
men vid min dörr bor törnen
pianots vemod hörs stilla


och se på himlen flyr natten
där min ensamhet blir ett med stjärnors



 
 




Fri vers av kath
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-07-01 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, jag undrar detsamma som Ulla - hur kan det bli så?
Hur det än är, så är denna dikt ljust och mjukt vemodig, och det sista versparet skiner av eget ljus.
2005-07-01
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath