Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakter tynger sina steg

 

går längs gränsen 
sveper över  vakttornet
ögonen jag känner letar

talar i tungor över öden ofödda
timmen är sen och lyktor tänds


vakter tynger sina steg i natten
låser grindar öppnade


på den trampade stigen hörs sveken
men i gryningen löser åskan upp sitt hår
låter det falla genom himlens tårar


se hur kärleken letar sin befrielse




Fri vers av kath
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-07-02 10:02



Bookmark and Share


  kanelen
Vilken befriande dramtik på slutet här -

"på den trampade stigen hörs sveken
men i gryningen löser åskan upp sitt hår
låter det falla genom himlens tårar


se hur kärleken letar sin befrielse"

Otroligt vackert och laddat!
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath