Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla brats

Du ser ner på mig och mitt leverne.
Du är så jävla rätt i ledet och pratar korrekt.
Du har allt som finns i trendmagasin för män.
Du...fan...vilket jävla led?
Du har forfarande inte fattat galoppen.

Väx upp och kom in i matchen ditt jävla kräk.
Granska dig själv innan du dömer.
Jag sparar mitt krut till dagen då jag möter dig.




Fri vers av Tobbe
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-07-02 22:43



Bookmark and Share


  Dan Linder
en käftsmäll insmord med råttgift! Mycket bra, håller med dig. Där fick asen!
2005-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe