Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

växer blommor än

 

 

stycket skrivet i sanden
vrider sitt mönster
när vi bryter löftet outtalat


på ensliga brorar flyr hatet
under ömmande sår sover kärleken
där tiden väntar


och vi jagar
men om du stannar
växer blommor än




Fri vers av kath
Läst 261 gånger
Publicerad 2005-07-03 09:01



Bookmark and Share


  kanelen
Otroligt vemodig i sin blommande vackerhet!
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath