Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och dagar blir nätter

 

 

den smyger i mig
längtan till tystnaden
i den famn du bereder

nära livets sköra ton
där du slår vakt om mig
i de ord kärlek viskar

och dagar blir nätter
en stund vandrar jag här
nära, nära himlen


men tråden brister stilla

 




Fri vers av kath
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-07-03 14:17



Bookmark and Share


  kanelen
detta är skört intill bristningsgränsen en vacker balansgång!!
2005-07-03

    ej medlem längre
Bra! Jag gillar speciellt mycket tredje stycket uppifrån.
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath