Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningstimme

 

Luften darrar i stillhets drömmar
strålar dansar av ljus
hägrings mantel runt själar sveper
anas av trädens sus

Fyller hjärta med gyllene klockor
slående spröda slag
silverstjärnor glittrande leker
gryning andas dag

Luften darrar i stillhets drömmar
strålar dansar av ljus
smeker längtans hjärteblomma
doftar blomsterrus

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 725 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-14 11:05



Bookmark and Share


  VITRIOL
Härlig gryning. Dess vittne så vackert längtande.
2008-06-15

  Maria Zena Viklund
mycket vackert alstrat!
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP