Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inte en sanning....




En jord för alla

 

Jag är vacker
ytan är inte som din
men min skönhet lyser

Samma innehåll
men ändå så olik
står jag vid din sida

Fylld av liv
blomstrar jag
och speglar mig i dig

I livets lustgård
är min plats på jorden
där skönhet vandrar

 

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-18 11:07



Bookmark and Share


  To
Vacker text med en härlig titel. Och ja, det finns inte bara en sanning
2008-07-24

  * Ammi *
Vackert!
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP