Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlajord

Sol, vind, vatten, jord
kroppen smeks av regnbågens palett
anden livas av pirrigt lugn
Universum bjuder på gratis spa

Humlesurr, syrsofiol, kråkekrax, svanesång
örat jublar i samstämd filharmoni
munnen tystnar när piano blir till forte
medvarelser delar ut fribiljett

Vad har jag gjort
för att förtjäna min inbjudan?
Min mänskliga insats
- vad är Skapelsens pris?

Jo, just detta
att jag slutar fråga
och lyssnande nynnar:
av nåd allena!




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 11:58



Bookmark and Share


    Lillemor
Oj så somrigt njutbart,
Var det så här det var?
I början av sommaren?
Och nu...väntar vi hösten
Fina o roliga ord som försomrar
texten.
Gillar andra versen
särskilt mycket!
(Vilken tur att jag
kikade in här, har helt
missat din fina dikt)
2008-08-25

  Nasrin
jo, just detta , att jag slutar fråga och lyssnande nynnar: av nöd allena! Mycket vackert!!!Applåder!
2008-07-05

  Vind
...och samtidigt; Vi når vetskap genom att tvivla. Jag har nog var sin fot i var sin hink :) Andra stycket smakar somrigt gott!
2008-06-26

  berxper
Härliga formuleringar!
Jag tycker om slutet.
Klokt!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP