Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet ännu

kittla mina fotsulor, du gräs

vät mig varsamt, kära dagg

låt mig veta, vind, att livet ännu

livet ännu finns! 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-26 06:37



Bookmark and Share


    undefined
Mycket bra innehåll :) Dock känns det som att slutet skulle kunna vara mer luftigt, som för att understryka. Men det är bara vad jag tycker ! Annars en härlig och mjuk dikt :)
2008-06-26

    eva m h
mmm... att gå i daggvått gräs är ett speciellt möte med livet
2008-06-26

  Per Rydberg
Hoppets blomma som du ger oss att läsa! Jag tycker om upprepningen av

livet ännu

på näst sista och sista raden som om du först smakade på tanken för att sedan fullfölja- Ett uttryck för den tvekan man så lätt känner!
2008-06-26

    Bodil Sandberg
Helt underbart Åsa..härligt livbejakande och man blir så glad av det!!!!!
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP