Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

märkt




vågors dans med tid
vi ett ord fångat obemärkt

flytfåglars väg
en tankes stilla stund

allt i ett nu
märkt utan motstånd




Fri vers av kath
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-04 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath