Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste dansen (ett skämt)!



Jo det var en gång en man
ja det trodde i varje fall han
kunde dansa och sjunga
älskade att till musiken gunga

Och så var det förstås henne
vacker som få flöt fram ovanpå
likt en gudinna dansade charmant
förde sig elegant kunde etikett och stil

De två förenades så på dansgolvet
sent på natten jag tror klockan var
ja minst halv två och de dansade
som två gudar ett underbart par

Men när klockan slog tre
föll deras gloria på sned
överförfriskade sluddrandes
ej alls en vacker syn var de

Och här mina vänner tar historien
ett abrupt slut för utanför salens dörrar
stod den dansante kavaljerens fru
kavaljeren fick stryk och rentvådde sin buk

Och nu mina vänner
är denna historia slut
ta lärdom av detta
dansa aldrig utan din fru


(i varje fall inte utan dennes vetskap
samma gäller tvärtom hehehe . . .)





Fri vers av DanSan
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-13 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan