Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chick eller chock



På nyvässade klackar
med näsa i vädret
trippar primadonnan
med nyrakade ben . . .

Tripp, trapp, tripp
klack etti klack . . .
smack etti smack


I svart fodral, slutande skal
och välfylld push-up. . .
håret vackert fönat
precis som en tupp

Det är Claes-Eskil inför många
halvfulla beundrare som ej vet
att de på en transa kommer
att gå bet

men natten är ung och
ölen är kall få se
frampå småtimmarna
vem som lyckats stå pall

;)))





Fri vers av DanSan
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-16 15:03



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Man kan ju le och så kan man le sen kan man läsa tragiken mellan raderna. Hur man gör är nog väldigt mycket efter humör.
Bra fångat i vilket fall !
2008-07-17

  Trädflickan
Kul, här fick du mig att le:)
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan