ögonblick från samhället som jag möter dagligen" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ögonblick från samhället som jag möter dagligen


"Turist utan ägodelar."

En och annan blir sittande

några dagar i en fåtölj.

De orkar inte ta itu med processen

att ordna hit pengar

ett nytt pass eller en biljett hem.

De duschar och dricker kaffe.

Det är vad vi kan erbjuda.

Samt en telefon

när de samlat kraft

efter den avbrutna semestern. 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-07-18 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP