Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack KY för inspirationen . . . Konstigt värre artikulerade själen
av en konstnär som svettades blod . . . (Van Gogh)



Själsliga konstigheter



Solrosorna vajandes gula. . .
Vinden viskar i förlorade öron

Galenskapen skriker
i förtjusande smärta
om livet som ändas


Sedan kommer rikedomen
men till vilken nytta . . .










Fri vers av DanSan
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-20 13:37



Bookmark and Share


  filosofian
Oj vilken Text med vackra ord. Gillar skarpt och kan läsa många gånger!
2011-04-17

  Gunilla VIP
Livets tvärkast och motsägelsefullhet.
Rader som väcker tankar...
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan