Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absorberande mysterier . . .



. . .att se igenom det som stängs ute,
att rapportera där inom oss vad som
väntar därute . . .
absorberar till jagets mindmap. . .
och skapar nya förutsättningar med
uppdaterade värdeindikatorer där
det inlärda mönstret evolutionerar
och förutsättningarna ändras . . .

r e v o l u t i o n e r a r

ett steg framåt





Fri vers av DanSan
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-23 09:32



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
... och mycket mer!
Vi vet inte till fullo
vad vi kan använda
till vad...
2008-07-25

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
ett nytt steg framåt är att samla ihop de 221352 gamla och slänga över axeln, den enda förutsättningen som är sann.
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan