Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets utbrytning



Blodet pulserar, runt, runt
rytmen av ett hjärta som slår

DUNK, DUNK, DUNK . . .

och därinuti stiger en stjärna
av allt det där som är jag

Gnistrande, sprakande

och himlen berättar
att idag är ännu en dag

(natten smyger bort)

Fort, fort, lev medan du kan
TA INGA FÅNGAR

Vårda det som är här och nu
evigheten eller graven;

kommer tids nog . . .

lev, låt blodet pulsera
och låt tankarna briljera












Fri vers av DanSan
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-26 09:56



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt livsbejakande!
2008-07-26

  Åsa Gustavsson VIP
Äkta poesi- ta inga fångar- det kan jag bära med mig idag som en påminnelse, att knyta upp knutar och inte påtvinga mig någon..
2008-07-26

    Bodil Sandberg
Å vilken helt bedårande livslusta som flödar här...bara såå vackert och härligt utgjutet käraste DanSan!!!!

lev,låt blodet pulsera
låt tankarna briljera

vem kan låta bli att applådera..underbaraste poesi i denna
gyllne dagning!!!
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan