Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liv kommer och liv går . . .


Som fältens skiftningar



F
örångande ögonblick av värme
och där under solen samlas
gammalt och nytt


Ännu en ny föreställning spelas upp på
näthinnans glasklara yta, intagandet av
dagens förvandling skriver ännu ett kapitel

Livets bok tecknas ned och fyller innandömet
medgångar och motgångar samlas och staplas
väsendets bibliotek förnyas och berikas

Tiden flyr och förvandlingar
sker inom och utom
av det som vi kallar ett liv









Fri vers av DanSan
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-27 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin skrivet om livet som kommer och går.
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan