Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ok?

 

jag minns oss i bilder, bara

blanka pappersbitar av pannkaksfrukostar

du inte frågade efter

ett badrum som aldrig blev färdigt

av sträva morgonkinder och

ja,

dig

 

men varken i dofter eller musik

är det inte underligt?

 

 

jag vet att du aldrig förstod mitt prat om poesi;

att jag framstod som mer än lovlig, galen 

när jag tog en taxi 03.00

(efter en halv flaska whisky för modets skull)

och kastade sten på fönstret tills du öppnade-

 

men det var ok;

det var jag-

så det var ok att jag var galen

 

du var röda Marlboro och svårigheter, bara

- men det var ok det med

det var ju oss det handlade om

 

 

och nu är jag ok igen

- verkligen

 

men du får sluta skicka fotografier

innan jag börjar minns musiken




Fri vers av Elin S
Läst 555 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-30 21:15



Bookmark and Share


  Fånga dagen
texten gillas läser med ett leende på läpparna :)
2008-08-02

  julia.s
åh, slutet är ju helt.. underbart.
2008-08-02

    sunnanvind
gillar,,,applåder!!!
2008-08-02

  J A Nicander
Som taget ur en Fellinifilm. Mycket snyggt!
2008-08-02

  swimsus@gmail.com
Så nostalgiskt skrivet...så ..känslosamt med snygga vändningar och blandat språk..sorgligt och vackert, precis som det ska vara,,
Kram!
2008-08-02

  Dan Linder
jag vet att du aldrig förstod mitt prat om poesi;

att jag framstod som mer än lovlig galen

när jag tog en taxi 03.00

(efter en halv flaska whisky för modets skull)

och kastade sten på fönstret tills du öppnade-


du har en hel film här... wow. Vilket drag i texten. Impad.
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S