Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En test av ett nytt sätt att arbeta med text inspirerat av musikvärlden signerat Drakbruden och PPQ.




Vågar du se? (feat PPQ)

Det var natten då solen dansade över himlen
och månen bjöd skogen upp till dans
skuggorna samlades bakom stammarna
och flirtande älvor var bortom sans

Vågar du tro blir det sant
Vågar du se kan du möta mig
Då ser du min värld

Vill du kan du blinka bort illusionerna
Lyfter du blicken ser du hägringarna

Sträck ut din hand och ta ett ordentligt steg
Jag vet att du kan
Älskling kliv in i min värld

Skogarnas konung bjöd en vittra
att inta natten vid hans sida
trollen vaktade i gläntans kanter
och tomtarna vilt på vildsvin rida

Har du styrka nog att lyfta din ögonbindel
Har du mod att våga häva blindhet
Vill du se, öppna ögonen och se mig

Vill du så kan du
Vågar du tro så blir det verklighet

Kan du också se det jag ser så möts vi
Då har vi en värld att dela du och jag
Och jag hoppas att det är så

Ljus lyste från trädens kronor gröna
med ljud av vattenfallens sång
mörka väsen fick äntligen vila
i mossans värme sov draken natten lång




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-01 17:26



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Lyckat sammarbete. Och jag har förtvivlat svårt att inte blanda ihop författaren och hans text. ;)
2008-08-30

  Annette Andersson
Jag njuter av varje ord jag läser och låter dom sjunka djupt in i mig. Förflyttas in i magins underbara värld och vill vara kvar där... genom att läsa om och om igen...
Ett mycket lyckat test!
*applåd* och *bokmärke*
2008-08-10

  Michaela Dutius
En trolsk och och berörande text...med saga och dröm vilande mellan orden
2008-08-02

  Thurizas
jag ryste av välbehag när jag läste denna!*bokmärkes*
2008-08-02

  Maria Zena Viklund
vacker naturmagi!
2008-08-02

  Night Soul Woman
En vacker saga med fina tankepärlor i :)
Ett bra samarbete! Bravo till er båda!
*stående ovation*och*bokmärkes*
En underbar läsning!
2008-08-02

    Nattviol
naturmagi på hög nivå..
och ett välkomnande
seende med
ö p p n a ö g o n

vacker!!
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP