Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dualiteten inte kompromissar



När sanningen hinner ikapp en
och bär ens eget namn . . .

Då är det dags att bita ihop
när du själv är ditt eget mål
finns där ingen pardon . . .

Är det du eller jag som segrar?

(en ensam själ i ett mörkt hål)

 

 

 




Fri vers av DanSan
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-01 22:52



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Filosofiska tankar . . .
ingen vinner eller förlorar
när allt är ett . . . det är
vad jag vill tro:)

tack för läsningen . . . *applåd*
2008-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Ewa-Britt har rätt där.
Kapitulera. Vid korset.
2008-08-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Aj, aj, nu skall man
tänka till, aj, aj!
Sanningen den kan
så till.. .. . Vem, som
segrar? Är man besegrad
finns det väl bara ett:
Att ge upp...
2008-08-01

    ej medlem längre
Usch, hemska människa.
Nu fick du mig att behöva reflektera över mitt liv
på ett alldeles för seriöst sätt denna fredagkväll. ; )

Mycket bra skrivet.
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan