Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i hörn

 

små vandrande strålar av liv
letar sig in i mina ostädade hörn
pekar på de önskningar jag glömde


fyller en hand full av dammet de samlat
släpper ut det i solens ljus
och se, drömmarna i hörnen lyser

 


 




Fri vers av kath
Läst 236 gånger
Publicerad 2005-07-17 13:30



Bookmark and Share


  stannar kvar
Ger mig ett mjukt leende. Så vackert. Du är så duktig. Riktigt bra.
2005-07-18

    torbjorn
Bra städat! Mycket fina rader
2005-07-17
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath