Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på stadsmissionen


Vad jag lärt mig.

En familj är värd guld

hur den än ser ut.

Även trassliga härvor

till nätverk

är bättre

än att inga ha.

Och du min vän

är alldeles tillräcklig

för en relation.

Dina brister

och mina

blir våra. 

Så kan vi gå

hand i hand genom

livet. 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-06 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP