Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödslar tid

har kallats inställsam
kallats kall
beräknande
oreflekterad
ful
snygg
tjock
smal
tankefattig
tanketyngd
bonnigt enkel
pretentiös
underbegåvad
överbegåvad
normal
onormal
vanlig
ovanlig
kanske
kanske inte

har kallats en massa namn
av dom
genom mig
i förseglade magiska kuvert
som flyger in i huvet
undertecknade
"dom": genom Arwen

författare:"dom"
sändebud:Arwen

paranoid kallas jag även av "dom"
utan mellanhänder
av dom utan "entre comillas"
tror jag i paranoida stunder

och jag kan ha rätt!!!




Fri vers av Arwen
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-08 20:26



Bookmark and Share


  aftermath
säkerligen har du rätt
men ingen tid ödslad
tillskrivelser och omdömen duggar tätt utan eftertanke
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen