Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symfoni

Kan du höra hur stråkarna ljuder

hur mitt sinne fylls av finstämd musik

hur harmonin i min själ liksom sjuder

i samklang med skapelsens mystik

 

dånandet inom mig har upphört

känner mig melodisk, levande och fri

allt som går att laga är inte är förstört

jag är en återskapad ton i livets symfoni

                                               




Fri vers av Kalle.O
Läst 483 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-08-11 12:02



Bookmark and Share


  Diffusiaria
underbart vackra rim.
2008-09-25

  papessa
du förmedlar så starkt med dina ord vad du känner och det blir också läsarens upplevelse....fint....livet är en symfoni....
2008-08-13

  Marreb
Jättevackert och livsbejakande. Gott.
2008-08-12

  Maria T
Detta var något av det vackraste jag läst.
Helt underbart
2008-08-12

  Alexander Jensen
Tackar så mycket för kommentaren!

Kort och pricksäkert.. väldigt fint skrivet!
2008-08-12

  Sladjana Zubcevic
Så vackert!
2008-08-12

  Bibbi VIP
Läs Ylva Eggehorns dikt "Stå stilla i smärtan" från min dagbok på min sida!
Applåd!
2008-08-12

  Nasrin
härliga känslor!
Mycket vackert skrivet!!!!!
2008-08-11

  Smurfan
Skönt och få en sån harmoni.
Kille du skriver topppen, applåd du får :)
2008-08-11

  Modesty73
Harmonin riktigt flödar!!!
2008-08-11

  Lia-Lej
Helt bra!!
2008-08-11

  -Ulla Tilemo- VIP
Så vackert, så underbara ord....
Ord som smittar, hjärtat slår ett extra slag.
Livet kan vara fantastiskt....TACK för en ljuvlig text Kalle - applåd.
Bokmärker
2008-08-11

  Quasimodo
Härlig skön känsla du förmedlar här och till en skön ton i harmoni !!!
2008-08-11

    sunnanvind
Åh, vilken härlig känsla du förmedlar här! Applåder!!!
2008-08-11

  Blåbäret
Texten speglar sådan ljuvlig musik så det känns...du kan förmedla känslan...
2008-08-11

  lyckeli
Du ÄR en del av livets symfoni! Härliga tanke!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O