Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rik av nåd

Det gör mig inget..,

att jag har fickorna fulla av ingenting

att jag får vända på varenda slant

faktiskt inget alls när allt kommer omkring

om jag så får lämna in allt jag äger i pant

 

Det gör mig inget..,

att uppförsbacken tillbaka till livet brant

att jag aldrig nånsin kommer att ha råd

för jag har lämnat bort mitt miserabla liv i pant

mot Guds rika och överflödiga nåd

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 488 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-14 13:04



Bookmark and Share


  Redeemer
Nåden är värdefullare än all världens rikedomar tillsammans!
Bra skrivet!
2008-11-08

  Ezmeralda VIP
Underbart skrivet, jag kan bara önska dej lycka till i ditt nya liv
med Jesus som guide. Han lyssnar och visar vägen jag vet det känns så tryggt.
2008-11-02

  Michaela Dutius
Nej det gör inget...hur långa uppförsbackarna är och hur tomma fickorna känns-när själva grunden för livet är oss given!
Applåd!
2008-10-26

  Fenomena
oerhört fint, och sant.. Har man Gud känns det inte som att man är beroende av mycket annt :)
2008-08-17

  Rolfsdotter
Klok text, tror du gjort ett klokt val. kram Backsippan
2008-08-16

  * Ammi *
men du har ett hjärta fyllt av kärlek, det kommer du långt med!
2008-08-14

  -Ulla Tilemo- VIP
Du är förmögen att uttrycka dig oerhört vackert.....! Vilken gåva, vilken skatt....Du är rikt utrustad, och har landat efter dina färder.
Underbart att läsa dina texter! Bokmärker...
2008-08-14

  Maria T
Vi behöver inte så många jordiska ägodelar
när vi har Guds rika och överflödande nåd
2008-08-14

  anita VIP
Mycke vackert.
2008-08-14

  anita VIP
Mycke vackert.
2008-08-14

  Lia-Lej
Ett så kallat saligt byte har ägt rum och du Kalle skriver om det levande och lekande lätt. Härligt!!
2008-08-14

  Elisabeth VIP
Oj, vilken härlig styrka i denna. Den troende delen i mig jublar!
2008-08-14

  Bibbi VIP
"Guds rika och överflödande nåd"
Det största av allt!
Bokmärke.
2008-08-14

  Blåbäret
Du är mer förmögen än du tror...fantastiskt utlämnat och förtröstansfullt inför framtiden...
2008-08-14

  mare VIP
..helt ljuvlig...Guds överflöd är helt underbart !
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O