Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Strängarnas akustik ~

 



Öppna upp ditt hjärta
känn ordens smak på
din tunga.

Öppna din mun och
sjung om vad du har
på hjärtat.

Låt själen sprida sina dofter
och känslofärger

Låt orden blandas i och
blända vinden

tills till slut,

din färdande ordmusik
vilar på min hud likt dammstoft och
den förbipasserande,

svepande vind blir till
ett minne från förr som
möter framtidens andetag

Nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 396 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-24 15:09



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Kärlekssträngarna spända är och ut stömmar de mest underbara toner om livets mening att älska med alla sinnen det är just det som kärlek är!
2008-08-29

  Inkarasilas
Skeendet den förbipasserande det som ändras i ett Nu, detta här är ljuvligt .Hela du är musik, sån som välver runt och omsluter med värme
2008-08-26

  ¤Anne¤
Härlig läsning!
2008-08-25

    ej medlem längre
En skön tanke; att det som finns i hjärtat blir ordmusik..
2008-08-25

  Peter Matsa
ja, så skulle man vilja tala...
vackert!
2008-08-24

  Mr Lindemann VIP
jO, MEN DET ÄR SKRIVET MED EN KÄNSLA FÖR DET SUBLIMA I LIVET, DET SOM FINNS MELLAN raderna, eller i dt lilla i vardagen. Som liksom gör det
2008-08-24

  the apache kid VIP
Smooth and Silky...Lovely, LMG
2008-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Så viktigt det är att man sjunger om vad man har på hjärtat, så att man inte blir en maskin.
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman