Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny dag

 

en ny dag och mörkret viker
tonande färger återvänder
mitt i det vi kallar nu


där gårdagens färger blandas
till en palett vi tror vi känner
trevande målar vi ändå


 




Fri vers av kath
Läst 208 gånger
Publicerad 2005-07-25 08:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar speciellt de sista raderna i båda styckena!
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath