Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ღ I ♪ tystnadens melodi♫

 



Kom här och

jag ska visa dig att
regnbågen är hel.

Öppna dina ögon och se
regnbågens cirkel.

Där, ovanför vattnets yta
speglas regnbågen.

Upp och ner
Ner upp och
runt runt runt

Ser du nu regnbågens klot?

Behåll den i dina kuppade händer
och spring rakt in i den!

Dansa! Sjung! Känn!
Känn hur klotet går runt runt
medan du sitter stilla och andas in
blir ett med vad som är inuti.

Kom ut nu! Stå rakt upp!
Se dig omkring!
Vem är du vem är jag?
Vad är det som omringar oss
och finns där

när man från hjärtat ser?

Kom och se
Kom och lyssna
Vi är flera som vill
Vi är flera som känner
och är med och sjunger
dansar, njuter av vad
som är oss och mycket mer.

Låt tystnaden tala om sin fullkomlighet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 603 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-07 13:50



Bookmark and Share


  Cris
En stjärna ovanför mig
jag blickar
och lyssnar mot
tystnaden..som trillar ner

Jo..jag hör några vackra toner..
det gör jag. *njuter*
2008-09-26

  Ola Rydberg
otroligt vackert
och
grattis till stjärnan
stjärnan
2008-09-26

    Stella Stol
Grattis!
Jag har sett en helrund regnbåge,
fantastiskt att höra melodin i din text!
2008-09-26

  mare VIP
fina rader om denna melodi.....``tystnaden talar sin fullkomlighet``
den underbara melodin...
2008-09-26

  Måna N. Berger
Ett skimrande ordmåleri som väcker vaga minnen av någonting jag tror mig ha varit med om för länge, länge sedan.. i en annan tid en annan värld... att springa lycklig in i regnbågens klot...
2008-09-26

  Larz Gustafsson VIP
En underbar inbjudan.
2008-09-08

  Ilona _L
Läckert, livsbejakande på något sätt!
Blir glad!
2008-09-07

    Noomi
en vacker melodi..
2008-09-07

  DanSan
****************************

Underbar livspoesi bortom horisonten
där kloten möts i livets vagga . . .

*APPLÅDER*

****************************
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman