Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.bakgrunder.com/pub/rosa/bild/rosa-alba.jpg


Rosa Alba §3§




`@´
Jungfruros slår ut
Blåvalen sprutar vatten
)(
Kupade händer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 444 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-10 15:36



Bookmark and Share


  bluesatin
Fint. Eget. Vackert. TACK!
2008-09-11

  aol
gillas absolut
2008-09-10

    ej medlem längre
Tre till synes skilda bilder får ett sammanhang i din dikt..
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman