Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leker stilla

 

i den stigande lusten
löser sig tiden, fri nu

smeker konturen du bär
leker stilla med tankar


väntar bakom stjärnors draperi




Fri vers av kath
Läst 236 gånger
Publicerad 2005-07-27 23:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt,vackert,förhoppningsfullt
2005-07-28

  Anders P VIP
jag gillar början bäst.

"i den stigande lusten
löser sig tiden, fri nu"

känslan av att i lusten befrias från tidens obeveklighet beskriven så snyggt avskalat att jag blir sjuk av avund.
2005-07-27
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath