Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det bjuder jag på:D *ojojoj* tillägnad till dig med bikini på:) till alla andra: -  av med kläderna för gemenskapens skull! :)


Kom in och hugg in *R_O* :)



Under en porlande bäck
ett magnifik väsen sitter

njuter av det rinnande
vatten. Grodorna sitter på
lotusbladen och glor, trollsländor
flyger runt omkring tills en fjäril
landar på väsendets näsa!

Det magnifika väsen reser sig hastigt upp
fiskarna hittar sten att gömma sig bakom
och *BOOOOOOOOOOOOOOOOM*

Regnbågens vågor fyller platsen som är!

En dimension öppnas. Det svarta hålets öga
blinkar en gång till! Ut kommer tjuren, svinet
och ankorna som lägger ägg i tysthet  medan hönorna
kacklar! Gyllene ägg färdas vidare på vattnets yta,
tjuren sitter på sin bara rumpa och stirrar fylld av
hänförelse det magnifika väsen. Svinet ler så där sött
och börjar jaga det magnifika väsen.

- Catch me if you can! Säger det

- Gryyyymt säger griiisen och springer efter











Fri vers av Night Soul Woman
Läst 346 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-14 17:42



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
leeeeeer, glatt likt grodan!
2008-09-18

  the apache kid VIP
http://www.youtube.com/watch?v=4uUtjrI9m0Q

2008-09-14

  Michaela Dutius
Regnbågens vågor fyller platsen som är!

den meningen säger mig att det du vill skildra är saga och fantasi- jag kan (förstås9 ha fel...men tänker mig det så.
Rolig, sprakande av liv.
2008-09-14

  Måna N. Berger
Du, jag slänger av mig kläderna och hoppar i bäcken också! :) Tack för glädjen!
2008-09-14

  Nina Ahlzén
Haha-Wûnderbaaar;D
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman