Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god natt min älskade

 

när grannen söker vägar hem
och katten letar skuggor
då när månen lyser


god natt min älskade
lek en stund med mig i drömmar
där svarta stjärnor finner liv




Fri vers av kath
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-07-28 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath