Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag till Morgana . . . en vän!


Andromeda, morgonrodnaden

 



Sov gott i ro och frid låt natten ge nya perspektiv

och låt dagen när den kommer, komma med hopp

om att ljuset i våra liv ej är en flopp . . .

 

Låt gryningen blomstra och ljuset bli en fröjd

vi vet ej hur länge Andromeda är gömd

men hon kommer varje morgon

 

och glädjen är stor

vi fröjdas och lever

i en värld så stor








Fri vers av DanSan
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-17 00:38



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
får hemlängtan
vackert skaldat!
2009-05-11

  Johan Bergstjärna VIP
Fin godnatt- och godmorgondikt!
2008-09-17

  Måna N. Berger
I väntan på Andromeda glädjs jag åt att det finns människor som du!
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan