Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid ytan av mig

 


när vågen möter havet igen
i helhetens resa

då din hand snuddar vid ytan av mig




Fri vers av kath
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-07-29 12:07



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Vad händer då? vill man fråga fast man antagligen har svaret själv. Hoppas jag tolkar rätt, att meningen inte är avslutad.
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath