Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

letar tiden sin gång

 

så i mörker vi skapar
där möter leken allvaret,
begär kärleken sitt pris


under den stillsamma ytan
letar tidens gång sin cirkel

mina ögon söker bortom här och nu
finner förrymda spår av igår
och din närhet är förklarad




Fri vers av kath
Läst 256 gånger
Publicerad 2005-07-29 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath