Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Marta för inspirationen . . .  Läs hennes senaste dikt!


Den ensamma längtan . . .



Fanns jag för
så längesedan?

jaget och
kroppen
som viker

himlen och stunderna
under stjärnor . . .

som skrek ut
ensamheten
i en längtan
efter återfödelse

STJÄRNSPRAKANDE

tändningar
av det där
som kallas
LIVET

och
ANDEtagen
som färdas
i en kropp
som vill åter

MODERN som håller
våra steg kvar på jorden

FADERN som kallar själar
och JAGET som tvekar

och jag går ett par steg till
men . . .

                                           F
                                       O
                             R
                    T
                 F
                   A
                      R
                           A
                               N
                                       D
                                          E

EVIGHETEN väntar
bakom nästa stund

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av DanSan
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-21 14:11



Bookmark and Share


  Blåbäret
vacker att läsa och se på...
2008-09-21

  Gunilla VIP
Läckert
om
sökandet
efter
livet
och dess
olika
skepnader
och
mening.
2008-09-21

  Mangal VIP
Megasnyggt. Skrikande och lågmält. Virvlande och stillastående. Betraktande och fallande. Läckert.
2008-09-21

  Marta
Din dikt är framför allt väldigt vacker att titta på, du skulle göra en väggplanch av den, tycker jag, med den avlånga formateringen. Kul att få inspirera, du har någonting här :)
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan