http://www.youtube.com/watch?v=6efQ_GyQW3o " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 . . .bara natten kan beveka ett sorgset hjärta . . .  Ry Cooder
 "Define violence" http://www.youtube.com/watch?v=6efQ_GyQW3o 



Desorienterade falangisters skiter i ordning och moral!




Fem röda rövare och kanske
två blå kojäklar, mjölkade
livet ur en T-spritsnisse

jag tror att det var på söder!

under tunnelbanans  . . .
Ja, va sjutton säger man
SSsswwwwwiiiisssccchande
skiträls . . .

klappetti klappp över rälsen . . .

och 27 lappsnittsar kåtade på
plattan . . . allt medans "dealarna"
lovade guld och gröna Lundensare
tågade i nattens mörker för att få
ännu en Volta på södersjukhuset

och lite bättre studiebidrag . . .

På de högre anstalterna förkunnade
den blåslagna regeringen att
FRA . . . fy . . . x x x . . . va bra
nu stryper vi integriteten . . .

Här ska demokrati råda . . .

och jag stirrar och ser att det vi
kämpat och gnott för . . .
följer med dimman och regnet

och himlen gråter . . .

Utvaskas i havet och som sedan

renas i . . .

gruset nerför bergsflödets fall
som gruskorn i intets

omslutande famn

och inte ens GUD
eller satan

ler längre

när frälsning och granater briserar
där inte ens kaniner kan föröka sig!

Tjernobyl . . .

och hela skiten
ler åt en . . .




Fri vers av DanSan
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-25 23:00



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
Haha! Hade jag vetat att du blivit så här bra så hade jag kommit tillbaka hit tidigare! Snyggt med de "feta" mellanrumsmeningarna. Som allra bäst fram till "Här ska demokrati råda..." Tycker jag.
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan