Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordsprutande obefintligheter



Med så mycket vidgade vyer
som hjärnan någonsin kunde spara
överväldigades jag över att jag

fortfarande kunde tala . . .

Och när orden blev till vers
kämpade jag mitt i denna pers
att försöka att skriva ner . . .

orden som blev allt fler

De sprang ut ur mitt minne
som guldstänkta kalvar
nu tänker du förståss

att jag bara babblar . . .

Men betänk ögonblicket av skapandet
och försök se bokstäverna som kapades
och sakta återskapades

mellan versaler och punkter
skrev jag ännu ett frågetecken . . .?

Och frågan var öppen, faktiskt ganska sann
när jag raderade den ur huvet
i tankens bana den sakta försvann

 . . .  Vad var det nu jag skulle skriva?


. . . . ? ? ? . . .









Fri vers av DanSan
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-28 10:18



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Den här är bra:)
*applåd*
och
*bokmärkes*
DanSan you did it again:)
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan