Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina steg i natten

 

 

dina ärr syns än
och jag anar att de driver
dina steg i natten


längesedan vi sågs


jag anar bakslagen i dina ord
talade sakta
men stupen känns nära än


snälla kryp närmare mig nu
se hur våra drömmar värmer
vi som trotsade världen


ta min hand jag står fast




Fri vers av kath
Läst 235 gånger
Publicerad 2005-08-01 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath