Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knirr knarr - Knarr knirr - knirr knarr









Dörren står på glänt

katten öppnar med sin
tass dörren.

En röd ros

på dörrmattan ligger


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 576 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-30 20:30



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, vad kan detta månne betyda?
2008-10-05

  Blåbäret
ger utrymme för mersmak denna...väldigt vacker i sin presentation...
2008-10-01

  a h de v
smygande
spännande
harmonisk
2008-10-01

  Ola Rydberg
härligt
och vackert bildframkallande
2008-09-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ute i god tid för kärlek
eller ett sändebud
för en romans...
2008-09-30

  Måna N. Berger
En avancerad katt! Min katt brukar bara presenta mig möss och döda fåglar... hi hihi...
2008-09-30

    ej medlem längre
En spännande dikt.. som ger en bild och får läsarens fantasi att spinna vidare. Vem är denne hemlige beundrare spm lägger en ros på dörrmattan.. och sedan försvinner? Eller finns han kvar?
2008-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Men det är ju inte mars än...?
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman