Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bryter linjen

 

 

snubblande nära upplösningen
råkar jag min kärleksskugga i dina armar
bryter linjen tecknad så rak

vill stanna i det skimrande ljuset
men den förbjudna gränsen är kvar

ville ha dina ords värme
får intellektets famn
och det blöder igen
det sår jag gömde så väl

snälla låt mig passera ur din cirkel




Fri vers av kath
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-08-01 21:55



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vackra ord, gåtfulla för den icke-initierade...men ändå talande
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath