Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skymnings land

ser du alla vita lyktor

som hänger under pergolan

där kaprifolen blommar

en allra sista gång

hör du nattens susning

som leker lind och aspelöv

för snart är sommarn över-

det är aftonsång.

 

ta min hand och håll den stilla,

känn hur hjärtat slår...

kanske räcker värmen hela vintern

kanske blir det vår...

ser du lyktorna i taket

hör du vindens ljud?

känner du mitt hjärta slå

igenom handens hud?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-02 16:29



Bookmark and Share


    papillon
En text mjuk som en smekning, lite dröjande, mycket exakt i sitt ordval. Kräver möjligen en ensam violoncell i bakgrunden.......
Jag klappar och bokmärker.
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP