Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svävar en stund

 

 

det faller rosors vingar över livet
reser sig under mina tunga steg
och jag svävar en stund i deras kraft

sen, stilla landa på grusad väg




Fri vers av kath
Läst 247 gånger
Publicerad 2005-08-02 09:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja visst är det skönt att drömma sig bort - strålande poesi
2005-08-02

    ej medlem längre
den sa mig väldigt mycket. Jag fick att tänka på hur man ibland kan luras känna glädje och sedan plötsligt landa hårt.

Kanske det inte var din tanke, men poesi ska ju uppfattas olika för olika personligheter.
2005-08-02
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath