Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dina händer bor oron

 

 

dina ärr lyser nu
och i stearinets ljus
verkar de nästan läkta

dina ögon talar förnuftigt
men i dina händer bor oron
och jag söker stilla efter dig

den helhet jag kände




Fri vers av kath
Läst 245 gånger
Publicerad 2005-08-02 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Funderar lite på den andra raden, bara som ett tips, ta till dig det bara om du vill förstås:

och i stearinljusets sken
2005-08-02
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath